Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Συνεχίζεται το β’ ημίχρονο Νέων Ευγενείας- Περαμαϊκού

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κατά την συνεδρίαση στις  21/11/2022, αναφορικά με την διακοπή  του αγώνα Πρωταθλήματος  της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος)  «ΑΠΨΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ», που διεξήχθη την 5/11/2022 στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (Ν. ΓΟΔΑΣ), κι αφού έλαβε υπόψη της:

α) το Φύλλο Αγώνα,

β) την έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,

γ) το έγγραφο του ΑΤ Κερατσινίου/Δραπετσώνας υπ΄ αριθμ. 1030/3031/1α της 22/11/2022

δ) το έγγραφο υπόμνημα του σωματείου «ΑΠΨΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ»

ε) το έγγραφο υπόμνημα του σωματείου ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ,  καθώς και τα όσα προφορικά υποστήριξαν στην εκδίκαση της  υπόθεσης, οι  εκπρόσωποι του κ.κ. Καλημέρης Ν., Πετρίδης Π.

Η Π.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α) Ότι για την διακοπή του διακοπέντα αγώνα Πρωταθλήματος  της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας( 2ος όμιλος)  «ΑΠΨΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ», που διεξήχθη την 5/11/2022 στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ(Ν. ΓΟΔΑΣ), δεν υπάρχει υπαιτιότητα  των διαγωνιζόμενων   ομάδων και δη του εγκαλούμενου σωματείου  ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ.

Β) Τη συνέχιση του διακοπέντα αγώνα Πρωταθλήματος  της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος)  «ΑΠΨΟ ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ» από το σημείο διακοπής του με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά  τον χρόνο  της διακοπής – εντός  15 ημερών από την έκδοση της παρούσης (άρθρο 21 παρ. 2β του ΚΑΠ της ΕΠΟ)

Γ) Kρίνει υπαίτιο το σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ για παραβάσεις των άρθρων 14 παρ. 1-2-3 &15 παρ 4β. του Π.Κ.  της ΕΠΟ και του επιβάλλει ποινή στέρησης του  δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 400 ευρώ( άρθρο 15 παρ.7α,β. του Π.Κ. της ΕΠΟ.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων