Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Οι ανανεώσεις στις τάξεις της Θύελλας Αγίου Δημητρίου ολοκληρώνεται σιγά-σιγά με τα κομμάτια του παζλ να συμπληρώνονται όσο περνούν οι ημέρες. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του Τάσου Τσακόγιωργα αρχίζει σιγά-σιγά και κλείνει τις τρύπες προκειμένου να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα στην ομάδα των νοτίων προαστίων θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο ακραίος αμυντικός, Θανάσης Νταλάκας. Ο 25χρονος άσος που έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Βάρης και Άγιο Δημήτριου, αγωνίστηκε 1522’ και πέτυχε δυο γκολ ενώ κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο τερμαροφύλακας Θανάσης Ζαγαρέλος που αγωνίστηκε σε 30 ματς και συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας.

Το επόμενο πρόσωπο ακούσει στο όνομα Γεράσιμος Παπαθανασίου, με τον 21χρονο μέσο να υπογράφει νέο συμφωνητικό έχοντας αγωνιστεί σε 2560’ φέτος. Τα 4 τέρματα σε 2652 λεπτά του νεαρού Κώστα Κουκοβίνη ήταν το καλύτερο δώρο για τη διοίκηση προκειμένου να τον διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας και τη νέα χρονιά με τις δυο πλευρές να συμφωνούν.