Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Νεοπεντελικό

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμη επτά ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Νεοπεντελικός.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ανανεώσεις του βασικού κορμού της ομάδας μας και το ρόστερ της επόμενης σεζόν μοιάζει πλέον σχεδόν ολοκληρωμένο, καθώς θα ακολουθήσουν μικρές προσθήκες.
Και για την επόμενη σεζόν θα φοράει τα χρώματα του Νεοπεντελικού ο έμπειρος μέσος και διεθνής με την Εθνική ομάδα beach soccer, Μιχάλης Λυμπούσης, ο οποίος αποτελεί πολυεργαλείο στα χέρια του κοούτς Μανώλη Χωριανόπουλου, έχοντας συμπληρώσει μόνο στην ΕΠΣΑ 9.333 λεπτά συμμετοχής και 30 γκολ.
Επίσης ανανέωσε με την ομάδα μας ο επίσης έμπειρος αμυντικός Λάμπης Στάππας, ο οποίος αποτελεί έναν στρατιώτη του Νεοπεντελικού τα τελευταία έξι χρόνια, βοηθώντας με την σταθερότητά του και την επιμονή του πάντα την ομάδα μας στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές της.
Η άμυνα θωρακίζεται ακόμα περισσότερο με την ανανέωση του αμυντικού Νίκου Καρύδη, ο οποίος επέστρεψε μετά από 3 σεζόν πέρσι στην ομάδα μας και συνετέλεσε σε μεγάλο βαθμό στην ανάκαμψη, μετά το αρχικό κακό ξεκίνημα, μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Άλλος ένας παλιός γνώριμος εντάσσεται και πάλι στην ομάδα μας. Ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Δέκος θα φοράει ξανά από φέτος τη φανέλα του Νεοπεντελικού, στη δεύτερη θητεία του, μετά το 2016, όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.
Τέλος αλλά με μεγάλη σημασία, ανανέωσαν με την ομάδα μας και για την επόμενη σεζόν, τα αδέρφια Παναγιώτης και Χρήστος Μπάκος, προερχόμενοι από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, καθώς και ο Χρήστος Μάγγας, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά μετά τον περσινό του τραυματισμό. Οι τρεις “μικροί”, απέδειξαν στην πρώτη τους χρονιά πέρσι στην Β’ Κατηγορία, ότι μόνο μικροί δεν είναι, καθώς ήταν βασικότατοι, με πολύ μεστές και ώριμες εμφανίσεις και φέτος είμαστε σίγουροι ότι θα καταπλήξουν και πάλι με τις ενέργειές τους στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας όχι μόνο το λαμπρό μέλλον του συλλόγου αλλά και το παρόν!
Καλή αρχή σε όλους, με υγεία και επιτυχίες!