Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζουν κάτοικοι Αγίας Παρασκευής οι Τσώνης και Ξηντάρας

Published

on

Άλλες δύο ανανεώσεις πέτυχε η διοίκηση της Σάντα μετά τους Τζίτζη, Καρβούνη και Σταματέα. Συγκεκριμένα ο ιστορικός σύλλογος έδωσε τα χέρια με τους Θανάση Τσώνη και Μίλτο Ξηντάρα ενώ πολύ κοντά σε θετική έκβαση βρίσκονται οι συζητήσεις με τον τερματοφύλακα Νίκο Γιαννόπουλο.

Ανακοίνωση Αγίας Παρασκευής

Όπως σας έχουμε αναφέρει βασικό μέλημα της διοίκησης του ΑΟ Αγίας Παρασκευής, είναι να παραμείνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχων ρόστερ. Ως εκ τούτου σας ανακοινώνουμε ότι τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα συνεχίσουν να φοράνε: Ο Θανάσης Τσώνης (28 ετών μέσος) και ο Μιλτιάδης Ξηντάρας (28 ετών επιθετικός).
Ο πρώτος θα βρίσκεται στην ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και την περσινή χρονιά ήταν ο πρώτος σε συμμετοχές με 2.585 λεπτά αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και πετυχαίνοντας 2 γκολ. Είναι μάλιστα ένας από τους περσινούς αρχηγούς της ομάδας.
Ο δεύτερος αποκτήθηκε τη περσινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Χολαργό και αγωνίστηκε μόλις σε 6 παιχνίδια (λόγω τραυματισμού) με την ομάδα μας πετυχαίνοντας 2 τέρματα. Άλλα δύο είχε πετύχει και με την ομάδα του Χολαργού. 

Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια με τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής και να είναι υγιείς για να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.