Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζουν μαζί Αθηναΐδα και Δημήτρης Φιλίππου

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Αθηναΐδας έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Φιιλίππου.

Αναλυτικά…

Δελτίο τύπου Α.Ο Αθηναΐς.
“Και επίσημα πλέον με μια λιτή ανακοίνωση η ΕΠΟ ,παρά τις ελπίδες και αρκετές υποσχέσεις που υπήρχαν για το αντίθετο ,ματαίωσε την σεζόν 2020-21 για όλες τις ΕΠΣ.
Μια εξέλιξη θλιβερή αλλά και λανθασμένη, κυρίως εαν εστιάσουμε στο μη άνοιγμα όυτε των ποδοσφαιρικων ακαδημιών.
Ένα λάθος που ελπίζουμε να διορθωθεί άμεσα από την Πολιτεία.
Η ομάδα μας, μην δεχόμενη όλο αυτό το πισωγύρισμα να γκρεμίσει ότι με κόπο είχαμε χτίσει από πέρυσι, προχωράει άμεσα στην ενεργοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.
Στο πλαίσιο αυτό η Αθηναΐδα ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Κύριο Δημήτρη Φιλίππου ο οποίος θα έχει την τεχνική ηγεσία και την νέα χρονιά.
Ο Κύριος Φιλίππου έχει ήδη παραδώσει την έκθεση/εισήγηση του για την νέα σεζόν, στον Τεχνικό Διευθυντή Μιχάλη Σπανό και ο προγραμματισμός έχει ήδη δρομολογηθεί.
Η ομάδα μας στην δύσκολη αυτή επόμενη μέρα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα συνεχίσει να λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά και η πρόθεση Του Προέδρου και της διοίκησης είναι η παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, πλαισιωμένη από επιλεγμένη και ποιοτική ενίσχυση σε καίριες θέσεις.
Θα γυρίσουμε στο γήπεδο και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί.”
Α.Ο Αθηναΐς Κυψέλης.