Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζουν μαζί ΑΟ Ιλίου και Ανδρέας Νάστος

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Νάστο ανακοίνωσε ο ΑΟ Ιλίου.

Το δελτίο Τύπου…

Η Διοίκηση του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Αντρέα Νάστο για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 .

Ήταν αναμενόμενη η συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας μετά την καταπληκτική πορεία που είχε ο σύλλογος υπό την καθοδήγηση του καθώς η ομάδα όλη την χρονιά πρωταγωνιστούσε στον αγωνιστικό χώρο κ έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο .

Αλλά σημαντικότερο όλων είναι ο επαγγελματισμός του κ.Νάστου ,ο ζήλος ,η αγάπη και ο σεβασμός προς τον σύλλογο, την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές μας . Ευχόμαστε μια εξίσου δημιουργική σεζόν γεμάτη υγεία κ πολλές επιτυχίες . Αντρέα είμαστε στο πλευρό σου σε ό,τι χρειαστείς .

Ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Λερούτσος

Η διοίκηση

Πλέον ξεκινάει η υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν, με βασικό μέλημα την παραμονή όλου του βασικού κορμού. Η δη έχει ανανεωθεί η συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας Σταύρο Δαούτη, και άμεσα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους υπόλοιπους παίχτες. Στη συνέχεια θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις σε θέσεις που κριθεί απαραίτητο, με στόχο η ομάδα να πετύχει αυτό που έχασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ…