Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Συνεχίζουν με Φλέγγα οι Λέοντες Καμινίων

Published

on

Έντονη κινητικότητα στους Λέοντες Καμινίων, που ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν η ανανέωση με τον τεχνικό Τάσο Φλέγγα, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας , έπειτα και από την πολύ καλή δουλειά που έδειξε  στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Παράλληλα, στο εφηβικό τμήμα υπεύθυνος θα είναι ο Παναγιώτης Κοζακόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Φλέγγα θα έχουν και την επιμέλεια  των υπολοίπων ακαδημιών.

Οι Καμινιώτες κράτησαν όλο τον περσινό τους κορμό και θα κάνουν και κάποιες ακόμα προσθήκες για να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στο προσεχές πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των Λεόντων έχει οριστεί για 22/8, ενώ στις 1/9 θα ξεκινήσουν οι υποδομές.

Το σωματείο πραγματοποίησε πρόσφατα  και τις εκλογές του για ανάδειξη διοίκησης, όπου πρόεδρος εκλέχτηκε ξανά ο ηγέτης του συλλόγου Γιάννης Ηλίας. Αναλυτικά το Δ.Σ.: Πρόεδρος: Ιωάννης Ηλίας, Αντιπρόεδρος Ιωάννης Δερμεντζόγλου, Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Τρελόπουλος, Ταμίας Σοφία Μουρίκη και μέλος Αθανάσιος Κασιώτης.