Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συντήρηση στο γήπεδο Νέας Περάμου

Οκτώ χρόνια μετά συντήρηση για το πλαστικό του γηπέδου.

Published

on

Μετά από οκτώ χρόνια τοποθέτησής του, συντηρήθηκε ο συνθετικός χλοοτάπητας στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Περάμου.

Στο γήπεδο, όπου γινόταν η συντήρηση από προσωπικό του εργολάβου, βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μεγάρων Κλεάνθης Βαρελάς, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Σακελλαρίου και η τοπική σύμβουλος και μέλος του «Ηρόδωρου» Λίτσα Παναγιωτοπούλου, για να δουν την εξέλιξη των εργασιών και να συνομιλήσουν με το προσωπικό του Δήμου για την κατάσταση του γηπέδου, από την οποία έμειναν πολύ ικανοποιημένοι. Το προσωπικό του εργολάβου που είχε αναλάβει τον χλοοτάπητα, με ειδικό μηχάνημα, «κούρεψε» και σκούπισε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Παρά την περιρρέουσα φημολογία για παραίτηση του από την θέση του Προέδρου του «Ηρόδωρου», ο Κλεάνθης Βαρελάς διέψευσε όσα ελέχθησαν, βρισκόμενος στις εγκαταστάσεις που εποπτεύει το νομικό πρόσωπο και συνεχίζοντας, όπως χαρακτηριστικά είπε, το έργο.

ΚΛ. ΒΑΡΕΛΑΣ: «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ»

«Όλα έγιναν για να πλήξουν το έργο του Νομικού Προσώπου, από μια ομάδα ατόμων. Παράγουμε έργο εδώ και καιρό και συνεχίζουμε» δήλωσε ο Πρόεδρος του Κλεάνθης Βαρελάς, Διαψεύδοντας τη φημολογία, όπως τη χαρακτήρισε περί παραίτησής του, επεσήμανε: «Μέσα σε μία διοίκηση υπάρχουν και διαφωνίες και εξέφρασα μια διαφορετική ιδέα σε διοικητικά θέματα. Γιγαντοποιήθηκε ένα θέμα για να πλήξει την διοίκηση. Δεν υπάρχει παραίτηση. Όλα είναι φήμες. Στηρίζω απόλυτα τον Δήμαρχο Γ. Μαρινάκη και στηρίζει τις επιλογές μας. Είμαστε μια πολύ καλή και δεμένη διοίκηση».

Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply