Connect with us

stoplekto

Συντετριμμένοι στον Αργοναύτη για το χαμό του Γιώργου Καλαφατά

Published

on

“Απεβίωσε ο Γενικός Αρχηγός του Αργοναύτη Γιώργος Καλαφατάς – «Τεράστια και δυσαναπλήρωτη η απώλεια για όλους μας» δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καρανάσος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αργοναύτη με βαθειά θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Καλαφατά, ενός Ανθρώπου που συνέδεσε ολόκληρη την ζωή του ως Αθλητής και ως Παράγων με τον Αργοναύτη και την Ιστορία του.
Ο Γιώργος Καλαφατάς γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944. Αγωνίστηκε στην Ομάδα του Αργοναύτη επι 15ετία( 1960-1974) και συνετέλεσε ως ποδοσφαιριστής στις τεράστιες επιτυχίες εκείνης της περιόδου. Αλλά και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας , ουδέποτε απομακρύνθηκε από τον αγαπημένο του Αργοναύτη. Διετέλεσε Πρόεδρος επι μία 5ετία και μέχρι τον θάνατό του ήταν μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικός Αρχηγός.
Μετα το θλιβερό άγγελμα συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. και αποφάσισε:
1. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία και να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους και των αθλητών του Σωματείου.
2. Να αγωνιστεί η Ομάδα στους επόμενους τρείς αγώνες με μαύρο περιβραχιόνιο.
3. Να ζητήσει από την ΕΠΣΠ την έγκριση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τη έναρξη των επόμενων τριών αγώνων.
4. Να υποβάλει τα θερμά συλλυπητήρια ολόκληρης της Οικογένειας του Αργοναύτη στην Σύζυγό του Ευαγγελία, τον Υιό του Δημήτρη , την κόρη του Βαρβάρα και στα τρία εγγόνια που αφήνει πίσω του.
Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καρανάσος μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. εκπροσωπώντας όλα τα Μέλη δήλωσε:
– Ο Γιώργος Καλαφατάς υπήρξε, σε όλη του την ζωή, η ζωντανή ιστορία του Αργοναύτη, στον οποίο αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι, από νέος αθλητής μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του. Η απώλεια για όλους μας είναι τεράστια και δυσαναπλήρωτη.

Από το Γραφείο Τύπου”