Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σφιχταγκαλιάζει τον τίτλο και την άνοδο η Πεύκη, 2-0 εκτός τον Κολωνό

Published

on

Μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ βρίσκεται πλέον η Πεύκη, που νίκησε εκτός έδρας τον Κολωνό με 2-0.

Εφτασε έτσι τους 53 βαθμούς και με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Ιάσωνα σφραγίζει την επιστροφή της στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας, ενώ ο Κολωνός έμεινε στους 31 βαθμούς και είναι 4ος μαζί με τον ΠΟΨ.

Στο 3′ ο Σπυριδάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 28′ ο Χαραλάμπους έκανε το 0-2. Στο 65′ ο Κολωνός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σινανάι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. στο 72′ ήταν η σειρά της Πεύκης να κερδίσει πέναλτι, με τον Σπυριδάκη να εκτελεί αλλά τον Ροκανά να αποκρούει.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Χριστόπουλος (70′ Λίκα), Σταυράτης (46′ Ρόσι), Καπελάκης, Λυμπέρης (46′ Φελεμέγκας), Οντάτζης, Σινανάι, Κολάνγκι, Λυγγόπουλος (46′ Λαμπιτσάκης), Σκεύης, Παπαδάτος (70′ Ρώσση)

ΠΕΥΚΗ: Μπακόλας, Μακρής, Γιαννίκος, Ντέντια, Τσότρας, Β. Μπάρε, Λιάσκος (70′ Μπούντρας), Μπανιάς, Σπυριδάκης (90′ Γεντίκης), Φάρκωνας (80′ Α. Μπάρε), Χαραλάμπους (90′ Ντούνης).