Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Σφράγισε» την παραμονή η Αγία Ελεούσα

Published

on

Στα σαλόνια της Αθήνας και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται η Αγία Ελεούσα που επικράτησε 1-0 του Αττικού στο Ρουφ. Ο αγώνας διεξήχθη το μεσημέρι και σε γενικές γραμμές δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη έφτασε τους 42 βαθμούς στην ένατη θέση, ενώ οι ‘πράσινοι’ που θα τερματίσουν προτελευταίοι, έχουν οκτώ πόντους.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό με κοντινό σουτ του Πολυκρέτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Κανελλόπουλου σε σέντρα του Κλωνάρη. Σε γενικές γραμμές αυτή ήταν εικόνα ενός αγώνα με λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες. Μελανό σημείο, ο τραυματισμός του Μαμαντού Μπα, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο 18′.

Διαιτητές: Μητροφάνης Χ., Τάμαλης Μ., Αθανασίου Γ.

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Ξυδιάς, Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας, Κουγιουμιτζάκης, Κουλουκτσής, Κανελλόπουλος (78′ Μπούζας), Λαπαρδάς, Μαμαντού (18′ λ.τρ. Στοφοράντοφ), Μέτσο, Συριόπουλος (84′ Παππάς), Κοτούλιας.

Αγ.Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Σαρλάς, Μιχελής, Τσολάκογλου, Γιολδάσης (46′ Καργιώτης), Βατίστας, Τρίμπος (78′ Ζαχαριουδάκης), Κλωνάρης, Αθανασίου (46′ Κωστάλας), Πολυκρέτης, Λαναράς.