Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σφράγισε την παραμονή ο Φωστήρας

Published

on

Στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Φωστήρας Ηλιούπολης μετά τη νίκη που σημείωσε με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα σφράγισε και με μαθηματικό τρόπο την παραμονή στην κατηγορία με την ικανοποίηση να είναι ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα των ανθρώπων εκείνων που συγκροτούν το σύλλογο.

Αντίθετα, οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν σε δύσκολη θέση αφού απέχουν τρεις βαθμούς από την προνομιούχο 12η θέση. Αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ θα πρέπει να κερδίσει τα επόμενα δυο ματς με Παλαιό Φάληρο και Άγιο Δημήτριο και να παραμείνει ήττα του Ήφαιστο σε ένα από τα ματς που θα δώσει με Άγιο Δημήτριο (εντός) και Πανερυθραϊκό (εκτός).

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στ 15′ ο Ηλίας Ασονίτης, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο 25′ με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Λέκκα με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 30′ οι ‘ερυθρόλευκοι’ διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι κακώς ο διαιτητής Τριτσώνης δεν υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζέλο από τον Τσιμπογιάννη. Στο 47′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 1-1, όμως το ψαλίδι του Ζέλο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσιμπογιάννη με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Τσιμπογιάννης, Φάρος, Σάχου (89′ Κουκιάς), Ασονίτης Β., Χελιώτης (78′ Αϊβάζης), Κυριαζής (61′ Χαλιβελάκης), Μπαρδάκης, Φαρμάκης, Ασονιτης Η., Βουλτσίδης, Σπυρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουραϊτης, Δούκας (75′ Γιάκας), Παπαδόπουλος, Κολιοπάνος, Μηλιώνης, Κωνσταντινίδης, Ρεστζόφ, Λέκκας, Παπαθεοδώρου (35′ Σταματάκης), Ζέλο, Κίτσιος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply