Connect with us

5ος Όμιλος

“Σφράγισε” την παραμονή στη Μύκονο ο Κισσαμικός

Published

on

Με την πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα η ομάδα του Κισσαμικού εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας με 5-1 εκτός έδρας του Α.Ο. Μυκόνου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Κρητική ομάδα ο Εσόνο, που πέτυχε χατ-τρικ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας  με 6 γκολ!

Στο 10′ ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ με ασύλληπτο μακρινό σουτ, για να κάνει το 0-2 στο 13′ ο Μποτωνάκης με πλασέ από μπαλιά του Χατζηλιόντα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος. Στο 27΄ο Στεφανίδης με προβολή από σέντρα του Πασιαλή διαμόρφωσε το 0-3, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65′ με πέναλτι του Μπαλή, αλλά με τον ίδιο τρόπο (το κέρδισε ο Μποτωνάκης) ο Εσόνο πέτυχε το 1-4. Ο ίδιος παίκτης με πλασέ από μπαλιά του Χατζηλιόντα διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα έκανε ο Κώστας Κοκάκης, ενώ όπως και στο ματς του α’ γύρου ως αλλαγή έπαιξε ο Λευτέρης Κομπογεννητάκης.

Διαιτητής: Καλανζής (Αθηνών)

Βοηθοί: Πασπάτης-Κορτέσης (Αθηνών)

 

Α.Ο. Μυκόνου: Πουλάκης, Μύρτινας, Φιορεντίνος (65′ Ρ. Ράγια), Δάμαι, Μπαλής, Κυπριτίδης, Παππάς, Βλαχόπουλος, Καρράς, Πανέτας, Μπάτσι (46′ Λαλάης, 58′ Aσλάνης)

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Κόντη, Χολέβας, Καρβουνιάρης (65′ Ψαράκης), Κουμπρόγλου, Σμίλτος, Μποτωνάκης, Πασιαλής (46′ Λευτ. Κομπογεννητάκης), Εσόνο, ΧατζηλιονταςΣτεφανίδης (58′ Κοκάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply