Connect with us

stoplekto

Σχεδόν… μισό αιώνα μετά οι Φίλαθλοι στην Α’ Πειραιά

Published

on

Η απόφαση της ΕΕ της ΕΠΣΠ με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, βρήκε και την ομάδα των Φιλάθλων να παίρνει την πολυπόθητη άνοδο στην Α’ Πειραιά, έπειτα από σχεδόν μισό αιώνα και πιο συγκεκριμένα 47.

Η ομάδα του Θοδωρή Ντέμου ήταν μια από τις καλύτερες ομολογουμένως στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίες και έστω με αυτό τον τρόπο η προσπάθεια της διοίκησης και όλων στο σωματείο έπιασε τόπο.

Με επιστολή που μας έστειλε ο Πρόεδρος της ομάδας Παντελής Λιγνός αναφέρει τα εξής:

“Στα σαλόνια της Α κατηγορίας οι Φίλαθλοι Πειραια μετά από 47 χρονια. Η ιστορικη ομάδα όπου ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός. Μια απ’ της ιστορικότερες ομάδες του Πειραιά, αφού το 1925 συγχωνεύτηκαν για να ιδρυθεί η μεγάλη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια και η πολύ καλή δουλειά αγωνιστικά αρχικά απ’ τον πρωτεργάτη Θοδωρή Ντέμο, τον ταλαντούχο προπονητή όπου αναμόρφωσε αγωνιστικά την ομάδα, με την πολύ καλή δουλειά αγωνιστικά και το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργήσει κατάφερε δύο ανόδους σε τρία χρόνια. Σε συνεργασία με το συνεργάτη του Λευτέρη Καστριτη, ο οποίος έχει προσφέρει παρα πολλά στο σωματείο!!! Για τη μεγάλη προσπάθεια αυτή πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι πρωταγωνιστές της ανοδου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπου έδιναν τη ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι να επιτευχθεί ο στόχος μας!!! Οργανωτικά δε η παρουσία του έμπειρου παράγοντα Μπαμπη Στάθη έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία τον Αετό Κορυδαλλού και το Μπουγα Δ με τον Νικολάου. Με εκτίμηση ο πρόεδρος των Φιλάθλων Πειραιά Λιγνός Παντελής”.