Connect with us

5ος Όμιλος

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Προοδευτική

Published

on

Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ενημέρωνει πως ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 13/1/2019 απέναντι στην Προοδευτική, προέβει σε:

α) Αίτημα διάθεσης εισιτηρίων προς τη γηπεδούχο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλοι της ομάδας καθώς και,

β) Αίτημα για τη λήψη ιδιαίτερα αυξημένων αστυνομικών μέτρων προστασίας των φιλάθλων της αλλά και της αποστολής της ομάδας. Σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων το αίτημα αρχικά έγινε δεκτό από την Προοδευτική και εν συνεχεία και από την ΕΠΟ, όχι όμως και από την Ελληνική Αστυνομία και την Δ.Ε.Α.Β. (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

Όπως χαρακτηριστικά επικαλείται η Ελληνική Αστυνομία «για λόγους ασφαλείας καθώς και λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον αντίστοιχο περσινό αγώνα», θα εισηγηθεί προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού την «απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων» καθώς και την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενουμένης ομάδας».

Παράλληλα, σχετικά με το αίτημα λήψης αυξημένων αστυνομικών μέτρων, αποφασίστηκε να διατεθούν δυνάμεις/μέσα συνοδείας καθ’ολες τις μετακινήσεις της αποστολής της ομάδας απο και προς το γήπεδο Νίκαιας καθώς και καθ’ολη τη διάρκεια παραμονής της στο γήπεδο.

Κατόπιν των εισηγήσεων αυτών εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του Υφυπουργού σχετικά με τα παραπάνω αιτήματα της ομάδας μας.