Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Σόκαρε» την Πεύκη ο Σπυρόπουλος!

Published

on

Ο Χρήστος Σπυρόπουλος επέστρεψε στην σύνθεση της Ειρήνης και σκόραρε στα τελευταία λεπτά προκαλώντας έμφραγμα στην Πεύκη μέσα στην Πετρούπολη. Το τελικό 1-1 έδωσε στους γηπεδούχους τον πέμπτο φετινό βαθμό τους στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, όμως παράλληλα έβαλε σε μπελάδες τους ‘κυανόλευκους’ που πόνταραν μόνο σε νίκη. Έτσι, παραμένουν δωδέκατοι έχοντας 26 πόντους.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση άνοιξε το σκορ στο 30′ ύστερα από σέντρα του Ζαφειράκη και διαγώνιο σουτ του Ρούμπου μέσα από την περιοχή. Στην συνέχεια, έψαξαν για το δεύτερο τέρμα που θα απέβαλλε το άγχος, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Τελικά στο 88′ ήρθε η ψυχρολουσία από την επιμονή του Σπυρόπουλου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ σε δικό του σουτ και νίκησε τον Σαΐτη για το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Χριστοδούλου Π., Ματσούκας Κ.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Αμάραντος, Δαρδαμάνης, Παρασκευόπουλος, Ασφής, Μπίτζας, Πουμπουρίδης, Θώδας (53′ Σπυρόπουλος), Κατσίπης (89′ Μεμίσα), Σερέτης, Λαμπράκος Χ. (89′ Τσώνης), Λαμπράκος Β.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Βλάχος, Πετράκης (83′ Σταματάκης), Κουτούζης, Ρούμπος, Παστελλόπουλος (74′ Κολίτσι), Ζαφειράκης.