Connect with us

stoplekto

‘Σόκαρε’ το Μπραχάμι η Πέρα Κλουμπ – Ένταση μετά την λήξη

Published

on

Την μεγαλύτερη νίκη του Σαββάτου σημείωσε η Πέρα Κλουμπ επικρατώντας 1-0 του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι. Η ουραγός του πρώτου ομίλου στην Β’ ΕΠΣΑ πήρε έξυπνα το τρίποντο και έφτασε τους εννέα βαθμούς, ενώ η έκτη ‘Μπάρτσα’ παρέμεινε στους 27 πόντους και πίσω στην κούρσα της ανόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία, ήρθαν στα χέρια με αντιπάλους τους μετά την λήξη του αγώνα, ενώ η αποστολή της Πέρα αποχώρησε από γήπεδο με την άφιξη αστυνομικής δύναμης λόγω προπηλακισμού. Τέλος, στις καθυστερήσεις του αγώνα υπήρξε ένα ‘πέσιμο’ γηπεδούχων οπαδών σε αντίστοιχο της φιλοξενούμενης ομάδας στην εξέδρα. Πραγματικός χαμός σε ένα ανυποψίαστο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ‘κυανέρυθροι’ στο ντεμπούτο του Λάκη Σμυρνή έψαξαν την ένατη νίκη τους στο πρωτάθλημα, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την φιλοξενούμενη άμυνα. Τελικά, η τύχη χαμογέλασε στους παίκτες του Δημήτρη Παυλόπουλου, οι οποίοι πήραν το πολύτιμο τρίποντο στο 76′ ύστερα από συνδυασμό Άγγελου Ποριώτη και Αντωνόπουλου για να πλασάρει εύστοχα ο Βλέτσας.

Διαιτητές: Γουρέλης Π., Μπεκιάρι Λ., Στάμος Μ.

Μπάρτσα (Λάκης Σμυρνής): Μανέας, Σμυρλής, Στρατής, Φοιρός, Κυριάκης, Κασιμάτης (85′ Μανιάτης), Μαστραγγελόπουλος (56′ Ψαρράς), Λυκογιάννης (65′ Ζησόπουλος), Δημάκης, Κάιδος, Κοκλίδης.

Πέρα (Δημήτρης Παυλόπουλος): Νάκος, Τζήμας, Παλαμάρας, Μπαμπότσι, Παυλόπουλος Θ., Ρακιτζόπουλος, Ποριώτης Γ., Αντωνόπουλος (85′ Καραζούπης), Τσαμπούρης (50′ Βλέτσας), Ποριώτης Α. (80′ Καρανίκας), Κυρκασιάδης.