Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σόου Βύρη και πρόκριση για Δία Κορυδαλλού

Published

on

Δραματικό φινάλε στα Αμπελάκια καθώς ο Δίας Κορυδαλλού πήρε την πρόκριση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με γκολ του Βύρη καθώς σκόραρε για το 3-2 επί των Σαλαμινομάχων. Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια τελείωσε ισόπαλο 1-1 με τα τέρματα τον Βύρη στο 55’ και Asllani  στο 78’.

Στην παράταση τα «είδαν όλα» οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρου που επέλεξαν να είναι στο γήπεδο της Σαλαμίνας. Οι κορυδαλλιώτες με σκόρερ πάλι τον Βύρη πήραν το προβάδισμα με 1-2 στο 105’. Με τους γηπεδούχους να βρίσκουν την ισοφάριση δύο λεπτά πριν το τέλος της ημίωρης παράτασης με τον Ράμφο Κ. πραγματοποιώντας το 2-2. Την τελευταία πράξη στο ματς «έπαιξε» και πάλι ο εξαιρετικός Βύρης που στην εκπνοή του αγώνα με φάουλ έστειλε τον την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου σκοράροντας για το 2-3.

Διαιτητής ήταν  Μαρινάκης.

Σαλαμινομάχοι: Βορρίσης(66′ λ.τρ. Βουκούτης), Νομικός, Αποστολίδης, Στόικου, Σαράτσι, Περράκης(108′ Ράμφος Κ), Πασαλής, Ασλάνι, Κούκης, Ράμφος Ε.(66′ Κεχαγιάς),. Κομνηνός Ε.

Δίας Κορυδαλλού: Κατσικούρης, Καζάκος, Σεραφειμίδης, Πηλίδης, Μπουρογιαννόπουλος Σ., Πούλιας, Νούχο, Καριντζαϊδης, Πλιάγκας(90′ Αϊβατίδης), Βύρης, Μπενέτος(46′ Δημόπουλος).