Connect with us

4ος Όμιλος

Σόου Δάρρα στη Νεάπολη

Published

on

Αποκτήθηκε με σκοπό να συνεισφέρει στην αμυντική λειτουργία του Ιωνικού ωστόσο στο ματς με τον Γιούχτα απέδειξε ότι έχει ικανότητες και στο επιθετικό κομμάτι. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό, Αλέξη Δάρρα ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ αποτελώντας τον κορυφαίο του γηπέδου στη νίκη του Ιωνικού με 3-2 κόντρα στον Γιούχτα. Με αυτό το τρίποντο οι ‘μπλε’ διατήρησαν τις ελπίδες που έχουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σε αντίθεση με τους πράσινους που έπεσαν στην 11η θέση. Με τη συμπλήρωση 46′ ο Δάρρας έγραψε το 1-0, ενώ στις αρχές της επανάληψης ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του. Στο 72′ ο Ηλιόπουλος μείωσε σε 2-1, με τον Ρόβα στο 89′ να ισοφαριζει σε 2-2. Ο Δάρρας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη αφού στο 5′ των καθυστερήσεων ολοκλήρωσε το επιθετικό κρεσέντο του χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Νεάπολης. Πάντως, ο σύλλογος των Αρχανών έχει τρομερά παράπονα από τη διαiτησία και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Ριγανάς, Κουσουρής, Αλεξανδρόπουλος, Δάρρας, Κρητικός, Σιμιτζής, Ντηνιωτάκης( 70 ΄Μιχελακάκος), Κυριακίδης, Καιμακαμούδης( 77΄ Σκαφτούρος), Μιχελής, Γιακούμπι(85΄ λ.τρ Κατσίκιας)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Άγγελος Κασσωτάκης): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης (65′ Ανωγειανάκης), Ιερωνυμάκης (20′ λτρ Καφετζόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Καλαιτζίδης, Μυλωνάς, Κορτσινίδης, Στασινόπουλος (60′ Ηλιόπουλος), Ρόβας, Μιχελακάκης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply