Connect with us

Uncategorized

Σόου Μήτρογλου και 3-3..

Published

on

Σε σόου του Κώστα Μήτρογλου εξελίχτηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τηνΜάλαγα στο “Γ.Καραϊσκάκης” που έληξε 3-3. Ο νεαρός σέντερ-φορ πέτυχε δυο έξοχα σε εκτέλεση γκολ και έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι επέστρεψε για να μείνει στο Λιμάνι!

 

Οι “ερυθρόλευκοι” ύστερα από ένα μετριότατο πρώτο μέρος,εμφανίστηκαν πολύ ανεβασμένοι στην επανάληψη, παίζοντας κατά διαστήματα γρήγορο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στην περιοχή των Ισπανών.

 

Πολύ καλός από πλευράς Πειραιωτών ήταν και οι Αμπντούν, Μέγερι, βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Φέισα, ενώ ο Μανωλάς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

 

Το φιλικό,δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους “ερυθρόλευκους” που έμειναν μόλις στο 3΄πίσω στο σκορ. Ο Ίσκο εκτέλεσε από τα δεξιά ένα κόρνερ και ο Παπάζογλου στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα,την έστειλε με το κεφάλι στο βάθος της εστίας του Μέγερι για το 0-1.

 

Οι παίκτες της Μάλαγα, έγιναν απειλητικοί και στο5΄ όταν μετά από λάθος πάσα του Φέισα η μπάλα έφτασαν στον Τουλαλάν που σούταρε λίγο άουτ.

 

Οι Πειραιώτες άγγιξαν την ισοφάριση στο 9΄ , αλλά η κοντινή κεφαλιά που έπιασε ο Μήτρογλου,εξουδετερώθηκε εκπληκτικά από τον Καμενί. Στο επόμενο λεπτό, ο Χολέμπας τροφοδότησε ξανά τον Μήτρογλου που σούταρε, για να μπλοκάρει ο Καμερουνέζος γκολκήπερ της Μάλαγα.

 

Πάντως οι“ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την πίεσή τους στα καρέ των Ισπανών, που ισορρόπησαν ξανά την κατάσταση.

 

Ο Ολυμπιακός φάνηκε ξανά απειλητικός στο 32΄ πάλι με τον Μήτρογλου που έπιασε μια άστοχη κεφαλιά από κοντά μετά από σέντρα του Τάτου.

 

Νέα καλή ευκαιρία έχασαν οι Πειραιώτες στο 43΄.Ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο αφρούρητος Σιόβας έπιασε την κεφαλιά για να περάσει η μπάλα άουτ!

 

Η Μάλαγα ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο και είχε δυο καλά σουτ στο 52΄με τον Τουλαλάν και στο 53΄με τον Ίσκα τα οποία εξουδετέρωσε ο Μέγερι.

 

Οι Πειραιώτες αντέδρασαν άμεσα και αφού είχαν στο54΄μια κεφαλιά του Τζιμπούρ που έφυγε άουτ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56΄.Ο Λυκογιάννης έβγαλε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Μήτρογλου με έξοχη προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

 

Η Μάλαγα θα μπορούσε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκορ, αλλά το κοντινό σουτ στο 61΄του Μπουονανότε, έφυγε άουτ.

 

Ο Μήτρογλου ξαναχτύπησε στο 67΄ όταν μετά από σέντρα του Αμπντούν από τα δεξιά, “τρύπησε”ξανά την άμυνα της Μάλαγα και με άψογο πλασέ έκανε το 2-1!

 

Ο Μπονονότε“καρδιοχτύπησε την άμυνα των Πειραιωτών και στο 75΄, αλλά και πάλι το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

 

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76΄ όταν ο Μήτρογλου έκανε έξοχή προσπάθεια απότα αριστερά και πέρασε στον Λυκογιάννη που πλάσαρε για να αποκρουσθεί η μπάλα από το κάθετο δοκάρι.

 

Οι Πειραιώτες έφτασαν σε τρίτο γκολ στο 78΄. Ο Αμπντούν,έβγαλε τη σέντρα, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει ασθενώς ο Καμενί και να έρθει ο Μανωλάς και να σπρώξει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

 

Η Μάλαγα μείωσε σε 3-2 στο 81΄με ένα άψογο πλασέ του Ελισέου που βγήκε στη πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού.

 

Στο 88΄ο Μέγερι απέκρουσε σουτ του Τουλαλάν, ενώ στο89΄ ο Τζιμπούρ δεν κατάφερε να στείλει μόνος απέναντι από τον Καμενί τη μπάλα στα δίχτυα , σουτάροντας άουτ.

 

Η Μάλαγα έκανε το 3-3 στο 90΄με τον Φερνάντεζ και αφού προηγήθηκε έξοχη λόμπα του Χοακίν.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι,Τοροσίδης (64΄Μανωλάς),Χολέμπας (91΄Ζαραδούκας),Σιόβας, Παπάζογλου (73΄Μοντέστο),Φέισα (89΄’ Καραγκούνης),Φετφατζίδης (46΄Λυκογιάννης),Τάτος (46΄Τζιμπούρ),Μήτρογλου (79΄Βλαχοδήμιος),Αμπντούν (79΄ Πάντελιτς),Μανιάτης (64΄Ιμπαγάσα).

 

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί,Ουέλιγκντον, Ντεμικέλις, Καμάτσο,Τουλαλάν, Χουάνμι (64΄Φερνάντεζ), Ντούντα(64΄Χοακίν) , Ελισέου, Ίσκο (78΄Πορτίγιο),Σάντσεθ, Μπουονανότε (85΄Μοντρεάλ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply