Connect with us

4ος Όμιλος

Σόου Πουλάκου στην Γλυφάδα

Published

on

Το δικό του πάρτι έστησε ο Γιώργος Πουλάκος στην Γλυφάδα, αφού ο άσος του Ηλυσιακού πέτυχε και τα τρία τέρματα που έκριναν τη συνάντηση ανάμεσα στην Γλυφάδα και τον Ηλυσιακό. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες τους εμφανίσεις απέδρασαν με το διπλό από την έδρα των κόκκινων επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από μια εβδομάδα. Με αυτο το τρίποντο ο σύλλογος από του Ζωγράφου έφτασε τους 16 βαθμούς όσο δηλαδή έχει συγκεντρώσει και ο Ιωνικός σε 9 ματς, με τις δυο ομάδες να συγκατοικούν στην 5η θέση του 4ου ομίλου. Από την άλλη, ο ΑΟ Γλυφάδας έμεινε στους έξι βαθμούς και στην 13η θέση μαζί με τους Ηράκλειο και Επισκοπή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 17′ κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Τσιτοφώτου με απευθείας κόκκινηση. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πουλάκος ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι εκείνο το σημείο και έπειτα εξαφανίστηκαν. Στο 29′ ο πρώην άσος του Ηρακλή Ψαχνών έκανε το 2-0, ολοκληρώνοντας το κρεσέντο του στο 69′ γράφοντας το τελικό 3-0.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ζιώγκας, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Μπούμπας, Σταμπούλογλου, Παντελής, Παπακωνσταντίνου, Κόντι (55′ Κωτσοβός), Ντούνης (55′ Κόκκαλης), Καλογιάννης (70′ Κορκότζελος), Ιωάννου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μέξης, Συριόπουλος, Παπαδημητρίου, Χατζηγιαννακός, Αμανατίδης, Σαμπανάι, Γκουτσούλας, Φούντας, Ξαγοράρης, Πουλάκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply