Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σύρραξη επιφύλαξε στο τέλος το ΑΣ Κωφών – Πειραϊκός 2-2

Published

on

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΣ Κωφών και τον Πειραϊκό με το τέλος του να επιφυλάσσει δυσάρεστες σκηνές….  αλλά και επεισόδια από φίλους των δυο ομάδων.

Ο ΑΣ προηγήθηκε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σφυρής  στο 31′ και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 42′ με πλασέ του Ορφανού. Στο δεύτερο μέρος  οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Τσιτουρίδη στο 62′, με τον Πειραϊκο να βρίσκει την ισοφάριση στο 79′ με σουτ του Ζαχαρόπουλου μετά από γέμισμα του Μανώλη.

Ο διαιτητής Μαμσάκος αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι  απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή του ΑΣ Κωφών Σφυρή γιατί γρονθοκόπησε αντίπαλο με την λήξη του αγώνα  . Στο σημείο  αυτό φίλοι των  δύο ομάδων εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου “Νίκος Γόδας”, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξή που έλαβε τέλος με τα από λίγα λεπτά.

ΑΣ Κωφών : Γιαννούλης, Μπερίκος, Τσορτανίδης, Σάββας, Τζεγιαννάκης, Σφυρής, Αθανασόπουλος, Τοπίκογλου, Κωνσταντίνου, Καλατζόγλου, Τσιτουρίδης.

Πειραϊκός: Νταβτιάν, Βογιατζόγλου, Φαφαλιός(46′ Μανώλης), Καλλίνκος, Θηραίος(63′ Ψαράκης), Βαμβακάς, Ψαρράς(46′ Ζαχαρόπουλος), Σοκορέλης(57′ Σιβίλιας), Ορφανός, Βλαχογιάννης, Βερσάκης(66′ Βαφίνης).