Connect with us

Γ Εθνική

Σύρραξη και οριστική διακοπή στο Αλμυρός- Αρης Πετρούπολης

Published

on

Σε οριστική διακοπή οδηγήκε το σημερινό παιχνίδι του Αλμυρού με τον Αρη Πετρούπολης.

Ο Αλμυρός προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ρέγιες (12′) και Καστελλιανάκη (22′), και ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε πέναλτι στο 38′, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, ωστόσο ο Τσιλιγκίρης το εκτέλεσε και ευστόχησε σε 2-1.

Η φάση που δημιούργησε την ένταση ήταν όταν παίκτης των φιλοξενούμενων πήγε να πάρει την μπάλα, με παίκτη του Αλμυρού να τον παρεμποδίζει και στη συνέχεια ενεπλάκη ο Ενγκουέμ κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δείξει κόκκινη κάρτα γιατί θεώρησε ότι χτύπησε τον αντίπαλο του!

Μετά τη σύρραξη που προκλήθηκε, η ομάδα του Άρη Πετρούπολης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου του Γαζίου και δεν βγήκε από εκεί, ούτε μετά την διαταγή του διαιτητικού τρίου, με αποτέλεσμα ο ρέφερι της αναμέτρησης, να αποφασίσει την οριστική διακοπή με το σκορ στο 2-1.

Η ομάδα της Πετρούπολης, επικαλείται τραυματισμό ποδοσφαιριστή της που βρισκόταν στον πάγκο έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από άτομο της εξέδρας την ώρα των πανηγυρισμών στο γκολ του Τσιλιγκίρη. Ο λόγος για τον αναπληρωματικό Μενάι που δέχθηκε το χτύπημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο διαιτητής του αγώνα παρόλα αυτά βγήκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και διέταξε την συνέχιση του παιχνιδιού, οι παίκτες του Αλμυρού που είχαν βγει νωρίτερα από τα αποδυτήρια, ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν στο ματς, σε αντίθεση με εκείνους του Άρη Πετρούπολης, που με απόφαση της διοίκησης δεν επέστρεψαν ποτέ στο γήπεδο για ξεκινήσει εκ νέου το παιχνίδι. Κάτι που είχε ως συνέπεια την οριστική διακοπή του ματς και την τύχη του πλέον να κρίνεται στα αθλητικά δικαστήρια…

ΠΗΓΗ: Primesport