Connect with us

slideshow

Σύρραξη.. ΜΑΤ και 1-1 στην Ελευσίνα

Published

on

Αποτελούσε το παιχνίδι που συγκέντρωνε όλα τα βλέμματα σήμερα, Δευτέρα, ωστόσο οι πρωταγωνιστές δεν μπόρεσαν να ανταμείψουν τους 700 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας. Η αναφορά μας γίνεται στο ντέρμπι της δυτικής Αττικής, όπου ο Παναλευσινιακός πήρε στο τέλος τον πολύτιμο βαθμό από τον Μανδραϊκό, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Ωστόσο, από την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έλειψαν τα. παρατράγουδα. Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων, με τους φίλους των φιλοξενούμενων να. παραβιάζουν τη νεκρή ζώνη και να κινούνται προς το μέρος που βρισκόταν οι οπαδοί των «σταχυοφόρων». Στη συνέχεια παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις και τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Βουτσινά. Παρ’ όλα αυτά στο 11′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Παπαναγιώτου, όμως ο διαιτητής, Σελίμος ακύρωσε το τέρμα μετά από υπόδειξη του α’ βοηθού του για οφσάιντ. Στο 22′ ο Μπαγδάτογλου έβγαλε τη σέντρα και ο Μαλισσιώβας με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Πάντως, οι «κυανόλευκοι» του Αντώνη Αυλωνίτη βρήκαν το τρόπο να πάρουν το προβάδισμα. Με τη συμπλήρωση 50′ αγώνα ο Άκης Στρατάκης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Μιχάλης Μάρης που νίκησε τους πάντες στον αέρα με κεφαλιά «τιμώρησε» την παλιά του ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να πιέσουν προκειμένου να πετύχουν το τέρμα τη ισοφάρισης. Στο 59′ το συγκρότημα του Πέτρου Ξανθόπουλου έχασε σημαντική ευκαιρία, καθώς ο Κατσικιάς δεν έπιασε καλά το σουτ από ευνοϊκή θέση και έστειλε τη μπάλα άουτ. Η ιστορική ομάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 1′ των καθυστερήσεων ο Σιδηρόπουλος πραγματοποίησε το σουτ ο Βουτσινάς απομάκρυνε προσωρινά και ο Μιχελής που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας σαν από. μηχανής θεός έσωσε την παρτίδα για τον Πανελευσινιακό διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Βασιλείου, Μπαγδάτογλου, Βέλλης, Παπαδόπουλος (85′ Σιδηρόπουλος), Τερλερλής, Μαρκίδης, Μιχελής, Τύρπος, Κατσίκιας, Μαλλισιώβας (83′ Δούκας), Παπανικολάου (74′ Ζαχαρόπουλος)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ(Αντώνης Αυλωνίτης): Βουτσινάς, Παπαδόπουλος, Τσίγκρος, Παπαναγιώτου, Χάλαρης, Λαμπρογεώργος (46′ Κουσκουνάς), Αλεξανδρόπουλος, Δήμου (84′ Ζουράβλιοφ), Ξύδης, Στρατάκης, Μαρής (89′ Τεγούσης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply