Connect with us

slideshow

Σύρραξη – ξύλο και διακoπή στα Βίλλια

Διεκόπη στο 92’ το Ειδυλλιακός- ΑΕ Ζεφυρίου (2-2)

Published

on

Τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν χθες στο γήπεδο των Βιλλίων είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα Ειδυλλιακού- ΑΕ Ζεφυριού στο 92’ από το διαιτητή Μπούρδο και ενώ το σκορ ήταν 2-2.

Όπως αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος στο 92’ οι Γκιόκα και Μουράτογλου αλληλοχτυπήθηκαν με αποτέλεσμα να αποβληθούν.  Ο Μουράτογλου κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια γρονθοκόπησε τον Δουδέση. Στο ίδιο λεπτό και σύμφωνα πάντα με το φ.α. φίλαθλοι της γηπεδούχοι ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενική σύρραξη. Κατά συνέπεια λόγω των ανωτέρω ο διαιτητής Μπούρδος διέκοψε οριστικά τον αγώνα, ενώ αναφέρει επίσης ότι το φύλλο δεν υπέγραψε ο αρχηγός του Ειδυλλιακού Δρίκος.

Για την ιστορία τα γκολ του Ειδυλλιακού σημείωσαν οι Κακοσίμος(26’) και Δρίκος(55’) και του Ζεφυρίου οι Ιορδανίδης(5’) και Ιωσηφίδης(66’ πέναλτι). Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Ρούσσης για χέρι.

Τον λόγο πλέον έχει η  ΕΠΣΔΑ για την τύχη του ματς…

ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βανδώρος, Ρούσσης, Κακοσίμος Ε., Πέτρου, Λογγαράκης, Γκιόκας, Κακοσίμος Γ., Λιώρης(58’ Κατσανέας), Δρίκος, Δουδέσης(68’ Πετσίτης), Ριζάι.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Κολιάκης, Βασιλείου(58’ Κουτσιούμπας), Νασάι, Πουλικίδης, Μουράτογλου, Κατσαρός, Ρεφενδάριος(86’ Σφακιανάκης), Μηλούλης, Ιωσηφίδης, Ιορδανίδης, Ράγγος(78’ Χαϊντούτης).

                                                               ΣΟΦΗ ΑΔΑΚΤΥΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply