Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σύρραξη ποδοσφαιριστών στο Περιστέρι…

Published

on

Σύρραξη ποδοσφαιριστών είχαμε στο Περιστέρι μεταξύ του τοπικού Ηφαίστου και της Αγίας Ελεούσας μετά το τελευταίο σφύριγμα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και μερικές λεκτικές αντιπαραθέσεις που όξυναν το κλίμα όσο περνούσε η ώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγουν τα πράγματα μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας στις καθιερωμένες… χειραψίες.

Βασικοί, αναπληρωματικοί και τεχνικά επιτελεία έγιναν ένα «κουβάρι», με τους μισούς να τα λένε σε έντονο ύφος εκτοξεύοντας ύβρις και να σπρώχνονται, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν του ένθερμους.Ύστερα από 15-17 λεπτά, οι παίκτες των φιλοξενούμενων πήγαν στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση, ενώ για να μην υπάρξει συνέχεια, η ομάδα του Ηφαίστου κατέβηκε κάτω μετά από δέκα λεπτά. Ευτυχώς το θέμα έκλεισε εκεί, με τους προέδρους των δύο συλλόγων να παρεμβαίνουν βάζοντας μια τάξη και τις παρεξηγήσεις να λύνονται κατά την αναχώρηση.

Το διαιτητικό τρίο παρακολούθησε όλες τις συμπλοκές που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισαν να αποβάλουν δύο ποδοσφαιριστές. Από τους «ερυθρολεύκους» τον στόπερ, Στέλιο Γιάκα και από τους «κυανόλευκους» τον μέσο, Δημήτρη Διονυσόπουλο, δύο «παλιοσειρές» στην κατηγορία με εκρηκτικό ταπεραμέντο σε όλη την ποδοσφαιρική τους θητεία. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα αποφασιστεί το μέγεθος της τιμωρίας από τα αρμόδια όργανα. Στο φύλλο αγώνος, ο έμπειρος ρέφερι φρόντισε να καταγράψει οτιδήποτε είδε, δίχως όμως να τιμωρήσει άλλον αθλητή.