Connect with us

slideshow

Σύσκεψη των σωματείων για το γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος…

Published

on

Με πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ Έλσας Ντάνη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σωματείου, συνάντηση, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ομάδων που προπονούνται και αγωνίζονται στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, με αφορμή την προειδοποίηση από πλευράς της Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ, ότι το γήπεδο θα κλείσει λόγω ακαταλληλότητας-επικινδυνότητας την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Στη σύσκεψη στην οποία πήραν μέρος οι: Νικ.Φλώρος και Χρ.Δημητρόπουλος (Α.Ο ΚΟΛΩΝΟΣ), Γιωρ. Ρηνάκης και Γιαν. Στασινόπουλος (ΑΤΤΙΚΟΣ), Έλσα Ντάνη και Βασ.Πάσχος (ΠΛΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ), Διομήδης Βασιλείου και Κων.Ζαχαρόπουλος (Α.Ο ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ) και Βασ.Πουλάκης (Α.Ο ΚΩΦΩΝ), αποφασίστηκε όπως όλα τα σωματεία (συμπεριλαμβανομένων και του ΑΙΑΝΤΑ ΑΘΗΝΩΝ αλλά και του ΑΦΟΒΟΥ ΣΕΠΟΛΙΩΝ που απουσίασαν από τη συνάντηση), προχωρήσουν μετά από άδεια που ζήτησαν από τον Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στην άμεση αποκατάσταση των φθορών στο γήπεδο, με δικά τους έξοδα προκειμένου να μην κλείσει το γήπεδο.

 

Στην επιστολή που απέστειλαν χθες στην Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Νέλλη Παπαχελά και η οποία κοινοποιήθηκε στην ΕΠΣΑ και στις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου, οι εκπρόσωποι των σωματείων αναφέρουν τα εξής:

 

“Σας ενημερώνουμε με μεγάλη αγανάκτηση ότι η διοργανώτρια Αρχή, απειλεί με κλείσιμο το γήπεδο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, από την ερχόμενη Δευτέρα 2/9/2013, διότι είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα χιλίων τουλάχιστον αθλητών όλων των σωματείων της περιοχής και όχι μόνον…

 

Στο γήπεδο,πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης των φθορών π.χ στους πάγκους, στα προστατευτικά γύρω-γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, στα καθίσματα καθώς και στα γκολπόστ.

 

Ζητάμε επειγόντως να μας δώσετε την άδεια για να προχωρήσουμε με δικά μας έξοδα-παρότι η ευθύνη είναι της Δημοτικής Αρχής- στις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, προκειμένου να λειτουργήσει το γήπεδο χωρίς να κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε θύματα, από ενδεχόμενη πτώση αθλητών.

 

Το κόστος των εργασιών αποκατάστασης – που επαναλαμβάνουμε βαρύνει εξ ολοκλήρου το Δήμο Αθηναίων – σύμφωνα με προσφορές που πήραμε ανέρχεται στις δύο χιλιάδες ευρώ (2.000 e) πλην του Φ.Π.Α.

 

Αναλαμβάνουμε λοιπόν να προχωρήσουμε, με την άδεια σας, να καταβάλλουμε αυτά τα χρήματα, τα οποία θα διεκδικήσουμε από τη Δημοτική Αρχή, η οποία επιτέλους θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, απέναντι στην αθλούμενη ΝΕΟΛΑΙΑ!!!

 

Είναι ντροπή ο πρώτος Δήμος της Χώρας, να έχει εγκαταλείψει στο έλεος του Θεού, τα λιγοστά γήπεδα που έχει στην ευθύνη του.

 

Με εκτίμηση

 

Τα σωματεία:

 

Α.Ο ΚΟΛΩΝΟΣ, ΑΤΤΙΚΟΣ,ΠΑΕΣ ΠΛΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,Α.Ο ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ,Α.Ο ΚΩΦΩΝ, ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΦΟΒΟΣ ΣΕΠΟΛΙΩΝ”

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply