Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σώθηκε η Άνω Νεάπολη 3-1 την Αρμενική που υποβιβάζεται!!

Published

on

Η Άνω Νεάπολη παρέμεινε τελικά στην Β’ Πειραιά . Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι επικράτησε δίκαια της Αρμενικής στο ντέρμπι με 3-1 και την έριξε στη Γ’ Κατηγορία.

Μετά από τρεισήμισι μήνες η ομάδα έφτασε στη νίκη . Είχε να νικήσει από τις 4 Φεβρουαρίου όταν κατέβαλε με 1-0 πάλι την Αρμενική.’

Ακολούθησαν έντεκα συνεχόμενες ήττες  για να φτάσει πάλι τώρα στην επιτυχία. Μια επιτυχία που την κράτησε στην Β’ Κατηγορία .

Οι Νεαπολίτες ήθελαν περισσότερο από τους αντιπάλους τους τη νίκη και αυτό φάνηκε από το πείσμα και το πάθος που έδειξαν  σε όλο το παιχνίδι.

Αντίθετα η Αρμενική δεν φάνηκε να ανταποκρίνεται στην κρισιμότητα ενός τέτοιου σημαντικού  αγώνα ζωής και θανάτου…

Το ευχάριστο πάντως είναι ότι και τα δυο φιλικά  σωματεία επέδειξαν φίλαθλο πνεύμα και σε καμία περίπτωση το παιχνίδι  δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια . Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι πριν από τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έβγαλαν ομαδική φωτογραφία stoplekto.gr .

H  Άνω Νεάπολη άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Σαουλίδη , αλλά οι Αρμένιοι «απάντησαν » άμεσα( 22’) με τον Ντερ Κρικοριάν .

Ο Βατούγιος στο 30’  έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του .

Ο ίδιος παίκτης στο 69’  έγραψε το τελικό 3-1 και όλα τελείωσαν εκεί, αφού οι αντίπαλοι τους δεν είχαν κουράγιο και δύναμη να κάνουν κάτι. Άλλωστε η Άνω Νεάπολη παρέμενε στην κατηγορία ακόμα και με ισοπαλία…

Σωστή και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου. Άριστοι και οι βοηθοί Ζησιμόπουλος, Καρακελές.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Παπακωνσταντίνου, Σπανάκος, Ταβουλαρέας, Πλάκας, Λύρος, Δημητρίου(17’ λ.τρ. Λώλος) Δαρείου( 89’ Τσορτανίδης). Συναδινός( 90’ Χολέζας), Βατούγιος , Σαουλίδης , Ιωαννίδης (  87’ Μανδέκης)

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Λαγκαδίτης Γκάρας( 58’ Κοντομάρης), Μεγαλοοικονόμου (17’ λ.τρ. Ανδρεάκος) . Συρίγος, Ατματσίδης, Χαϊντάρασι ( 81’ λ.τρ. Τσαπαριάν), Αθανασίου, Εγκιάν (63’ Σαραντόπουλος) Κεσανίδης, Τομαράς, Ντερ Κρικοριάν.