Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Σώθηκε” η Αστυπάλαια Κορυδαλλού, 2-1 τους Νέους Ευγενείας

Published

on

Με ανατροπή η Αστυπάλαια Κορυδαλλού κατάφερε να κάμψει τους μαχητικούς Νέους Ευγενείας με 2-1 στο “Π. Νικολαΐδης” και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Αντίθετα οι Νέοι παίζουν τελικό “επιβίωσης” την επόμενη αγωνιστική με τη Νίκη Ρέντη.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του  Πετρόχειλου στο 38′, που κέρδισε ο Κοζανίτης.

Στην επανάληψη όμως ο προπονητής των Κορυδαλλιωτών Γιώργος Πράππας με τις αλλαγές που έκανε “τούμπαρε” την κατάσταση και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη με γκολ των  Πούρια(63′) και Μαλλούχο(71′).

Οι Ευγενειώτες διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή Τζαγκαράκη για επιθετικό φάουλ στη φάση του δεύτερου γκολ της Αστυπάλαιας.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος, Ευστρατιάδης, Χασάπης, Χρυσάκης, Κόρμπος(46′ Πούρια), Γαϊτανέρης, Λεονταρόδης, Μαλλούχος(90′ Μακρής), Μάντζαρης, Κυπριώτης.

ΝΕΟΙ: Σκυλλάς, Βιτωράτος, Αναστασίου(77′ Δόσης), Λεωνιδόπουλος, Κουτράκης, Εφραιμίδης, Αδαμακόπουλος, Χαρμπίλης, Κοζανίτης, Πετρόχειλος(72′ Ιωσηφίδης), Τζαφεράι.