Connect with us

stoplekto

Σώθηκε η Δόξα Πειραιά ( 3-0 ) Υποβιβάστηκε η Κύπρος Κορ. – Θλιβερά επεισόδια!!! 

Στη διάρκεια του αγώνα Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο πρόεδρος των Κορυδαλλιωτών Σάκης Τσαμούρης

Published

on

Η Δόξα Πειραιά  ήθελε μόνο νίκη για να σωθεί,  σε αντίθεση με την  Κύπρο Κορυδαλλού που πήγαινε για δυο αποτελέσματα .  Τελικά  κατάφερε και κέρδισε με 3-0 μάλιστα και με τρία στα τρία νίκες στα play out !!!

Ωστόσο τα σοβαρά γεγονότα που διαδραματίστηκαν  αμαύρωσαν το παιχνίδι. Όλα συνέβησαν στο 76’ όταν μετά από αντεγκλήσεις ποδοσφαιριστών  των δυο ομάδων ο πρόεδρος της Κύπρου Κορυδαλλού Σάκης Τσαμούρης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο .

Και μέσα στο κομφούζιο που δημιουργήθηκε ο πρόεδρος βρέθηκε κτυπημένος σοβαρά στο γόνατο . Το θέμα είναι ποιος τον κτύπησε . Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κακριδής έγραψε πως ο κ. Τσαμούρης κτύπησε τον  ποδοσφαιριστή της Δόξας  Βεκρή για να δεχτεί κλωτσιά στο γόνατο  από τον αναπληρωματικό Τσούλα .

Όμως ο Γενικός Αρχηγός της Κύπρου Κορυδαλλού Γιώργος Κουρκουτιάδης σε επικοινωνία που είχε μαζί μας από το Νοσοκομείο « Μετροπόλιταν » ανέφερε πως τον Σάκη Τσαμούρη που μπήκε για να χωρίσει όταν ο Βεκρής δέχτηκε κτύπημα από τον νούμερο 8( Νάνος)  κλώτσησε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δημήτρης Παπαϊωάννου που είχε γίνει αλλαγή νωρίτερα , ενώ ο αδελφός του Γιάννης του έδωσε γροθιά στο πρόσωπο. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο ….

Στο Φ.Α. αναφέρεται ότι ο Δ. Παπαϊωάννου που μετείχε στα επεισόδια  ( έσπρωξε αντίπαλο) αποβλήθηκε με 2ηκίτρινη κάρτα ενώ κόκκινη κάρτα πήρε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Δόξας από τον πάγκο ο Πικραμένος ο οποίος  απευθυνόμενος στην εξέδρα είπε «άντε μπ……α»

Επίσης γράφτηκε και ο εκτελών χρέη προπονητή της Δόξας Πειραιά Αντώνης Πασχαλίδης. Παράλληλα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων στην εξέδρα ενώ στη συνέχεια όπως γράφει ο παρατηρητής του αγώνα Χρύσανθος Τρύφωνας ένα κάθισμα έπεσε στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά που βρίσκονταν οι οπαδοί της Κύπρου Κορυδαλλού ενώ έσπασαν τρία ακόμα.

Ο κ. Κουρκουτιάδης μίλησε για εγκληματικές ενέργειες από πλευράς Δόξας και πρόσθεσε:  Εμείς κάνουμε το χόμπι μας . Πήγαμε να παίξουμε  μπάλα και όχι να μας σκοτώσουν. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε τέτοιο ποδόσφαιρο »

* Όπως διαπιστώθηκε ο  κ. Τσαμούρης στο γόνατο του οποίου τοποθετήθηκε νάρθηκα υπέστη ολική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου  . Πήρε εξιτήριο από τα Νοσοκομείο, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ  και όπως όλα δείχνουν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο  πρόεδρος της Κύπρου , θα κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων….

*Αγωνιστικά η Δόξα Πειραιά  ήταν σαφώς ανώτερη και επικράτησε απόλυτα δίκαια. Οι παίκτες της μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι έχοντας πάθος και ψυχή .Μόλις στο 2’ το σουτ του Ντιαγκιτέ βρήκε το κάθετο δοκάρι. Στο 16’ μετά από κόρνερ του Πότση ο προωθημένος Παπαϊωάννου Ι. με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κύπρου δεν μπήκαν στο παιχνίδι και μόνο σε δυο περιπτώσεις πλησίασαν και απείλησαν την αντίπαλη εστία όταν το σουτ του Παπακίτσου στο 65’ και η κεφαλιά του Σαφρά στο 71’ πέρασαν μόλις άουτ.

Αντί λοιπόν για την ισοφάριση η Δόξα κατάφερε να σημειώσει δυο ακόμα τέρματα στο 82’ με κεφαλιά του Αγγελακόπουλου και στο 86΄με πλασέ του Πρέλα να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της .

Σωστή και αντικειμενική η διαιτησία του Κακριδή. Με σωστές υποδείξεις και οι βοηθοί Παγουρτζής και Χρηστάκος.

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΆ: Μιχαήλος , Νάκος( 90’ Λογοθέτης ) Παπαϊωάννου Δ.( 71’ Κουτσουράκης ) , Κάρλες, Παπαϊωάννου Ι., Βεκρής, ( 87’ Τσίτσης), Καλυβάς, Πότση, Αποστόολου ( 62’ Αγγελακόπουλος), Πρέλα, Ντιακιτέ.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Οικονόμος, Πραστός, Κωνσταντόπουλος, ( 46’ Πατινιώτης) , Καζιάνης, Φρυγανάς( 87’ Βασιλειάδης), Καριντζαΐδης, Σαφράς, Νάνος, Μαυρουδής, Κάππος, Παπακίτσος