Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σώθηκε η Ιεράπολη, 3-1 στο φινάλε με ανατροπή εκτός τον Πανιώνιο Καισαριανής

Published

on

Τρομερή εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου Καισαριανής πέτυχε η Ιεράπολη, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή της στην κατηγορία μία αγωνιστική πριν το τ’ελος των μπαράζ παραμονής.

Με 9 βαθμούς βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση, ενώ ο Πανιώνιος με 5 βαθμούς είναι 3ος και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική αλλά και την εξέλιξη των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική για να δει αν θα μείνει στην κατηγορία.

Στο 26′ ο Λιάπας με κεφαλιά έκανε το 1-0, με τον Λαγκαδίτη στο 44′ με πέναλτι να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 79′ η Ιεράπολη κέρδισε και νέο πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά ο Λαγκαδίτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Ομως στο 89′ ο Βιτουλαδίτης έκανε το 1-2, ενώ στο 90+1′ ο Βιδάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Χρυσαναστάσης, Οικονομόπουλος, Μελίγος, Απέργης, Αλεξίου (46′ Παριανός), Λιάπας, Διονυσόπουλος, Αϊβάζης (75′ λ.τρ. Ραπτόπουλος), Ντόκος (49′ Γκόφας), Χατζηστεφάνου, Νομικός (46′ Ασωνίτης)

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Μανώλικας, Παπανικολάου (75′ Κανελλόπουλος), Μπιάζης, Βιτουλαδίτης, Κομνηνάκης, Κασιμάτης (78′ Πιπίκος), Τσαπουρνής, Λαγκαδίτης (90+2′ Γιακουμάκης), Μανιός, Χαραλαμπόπουλος (90+2′ Γιαλαμάς), Βιδάκης.