Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σώθηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου, 4-2 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε με 4-2 επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου  και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Σκούμα που πέτυχε χατ τρικ και έφτασαν τους 37 βαθμούς, ενώ η Θύελλα παρά το γεγονός ότι έχει ήδη υποβιβαστεί προέβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και έμεινε στους 24 βαθμούς.

Στο 12′ ο Λάγγας έκανε το 1-0 για τον Ήφαιστο, με τον Σκούμα στο 21′ να κάνει το 2-0. Η Θύελλα αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου, αφού αρχικά στο 33′ ο Τσακόγιωργας έκανε το 2-1 και στο 45+1′ ο Πατρίκιος Ε. με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Σκούμας, που με δύο προσωπικά γκολ στο 70′ και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Ράπτης (60′ Φουκούλης), Βλάχος, Μπούρσαλης (88′ Σταυρόπουλος), Αγοραστός, Λιούκας, Σκούμας, Τρακόσης (60′ Κολονέρος), Πάζα, Λάγγας (88′ Ρέτσος), Γονής (88′ Κέσκος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ (Ηλίας Τζεμόπουλος): Χαλκιάς, Πατρίκιος Γ., Νταλάκας, Γαλάνης, Μπαρδώσας (70′ Δημητρίου), Μπεχράκης, Λαγοπάτης, Τσαγκόγιωργας (82′ Σασάν) , Φραγγεδάκης Γ., Πατρίκιος Ε., Χίος (90′ Ταχμαζίδης).