Connect with us

8ος Όμιλος

Σώθηκε ο ΑΟ Πυλίου, 1-0 εκτός τον Αστέρα Βάρης που φωνάζει για τη διαιτησία

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά τη σωτηρία πέτυχε ο ΑΟ Πυλίου, επικρατώντας με 1-0 επί του Αστέρα Βάρης.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 20΄ο Δρόσος, με τους γηπεδούχους πάντως να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Ατσαλάκη, που μεταξύ άλλων ακύρωσε γκολ του Καλιαμπάκα στο 25΄. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 89΄αποβλήθηκε ο Λάντζιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (55′ Ντάγκρας), Νάκας (55′ Χάιδος), Παναγόπουλος (68′ Σαχσανίδης), Κοφσανίδης, Μάγγος, Παπάζογλου, Νικολακόπουλος (65′ Δημογιάννης), Καλιαμπάκας, Γκούμας, Αντζέλι

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ : Λαμπρόπουλος, Ατσαλάκης, Χειμωνέτος, Χατζηβασίλης, Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν (82′ Μικού), Αρφαράς (65′ Συντιχάκης), Παραστατίδης (75′ Λάντζιος), Πης, Χατζηφούντας, Δρόσος.

Μετά το ματς  ο Αστέρας Βάρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση…

Άλλη μια αγωνιστική που γίναμε μάρτυρες, μιας άθλιας και απαράδεχτης διαιτησίας απέναντι στην ομάδα μας !! Το τελικό αποτέλεσμα ,μας αδικεί κατάφορα και υπαρχει σαφή διαμόρφωση αποτελέσματος εις βάρος μας για άλλη μια φορά !! Τέτοιες διαιτησίες, γυρνούν το ποδοσφαιρο πολλα Χρονια πίσω και δεν σέβονται τον αγωνα και τις θυσίες των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών !! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!