Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σώθηκε στο φινάλε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 2-2 με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους πέντε βαθμούς, ενώ η Ελπίδα πήρε τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, Δήμου Τσιμιλιώτη.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ άσχημα για την Ελπίδα, καθώς ο Αλέξανδρος Ντερτινής χτύπησε και αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 7ο λεπτό. Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι επηρεάστηκαν από αυτό το γεγονός και βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 22′, ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Ελπίδα ισοφάρισε στο 33′, όταν έπειτα από μπαλιά του Κοτταρίδη, ο Ντάλας με τρομερό σουτ έκανε το 1-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές μεγάλες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν διπλό δοκάρι στο 60′, αλλά τους φιλοξενούμενους να κρατούν σχετικά εύκολα τους κινδύνους μακριά από την εστία του Νικολίτσα. Στο 82′ Φέκας και Κίτσος έκαναν το ένα- δύο μέσα στην περιοχή, με τον Κίτσο να κερδίζει με ωραία προσπάθεια το πέναλτι. Ο Φέκας εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν έπειτα από φάση διαρκείας και αρκετές κόντρες, με τον Μπάμπουλη μέσα από την περιοχή.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Ντερτινής (7′ Λυμπερόπουλος), Βαρβαρίγος, Κουνάδης, Κίτσος, Κολτούκης, Φέκας (85′ Ζενιουνλάρι), Πάσχος (90′ Σάλα), Ντάλας

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης: Μαργαρίτης, Αποστόλου (46′ Κόκκινος), Βιτορεάνου (62′ Τσάκαλος), Καραβίδας, Τσιγγόπουλος, Πλάκας (46′ Παρασίδης), Τσερώνης (46′ Πρίντεζης), Παπασταύρος (80′ Μπάμπουλης), Οκσίσογλου, Σιδηρόπουλος, Τσάκωνας.