Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σώθηκε το Ηράκλειο, 3-2 τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το Ηράκλειο νίκησε τους Αγίους Αναργύρους με 3-2 και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Έφτασε έτσι τους 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 31. Όλα θα κριθούν για αυτούς στο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο εντός έδρας, αφού με νίκη εξασφαλίζουν την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού αλλά και την επίφοβη 13η θέση.

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ, αλλά είχε δύο σημαντικές στιγμές, μια για κάθε ομάδα. Αρχικά στο 18′ για τους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι με τον Κεχρή, και μετά στο 35′ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χανιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Νταλλένγκα.

Στο 55′ ο Μπάκας έκανε το 1-0, με τον Νταλένγκα στο 62′ να κάνει το 2-0. Στο 65′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες  λόγω αποβολής του Βότσιου με δεύτερη κίτρινη. Στο 70′ ο Νταλλένγκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με δύο γκολ του Κεχρή στο 82′ και στο 87′ σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Αποστόλου): Βαμβακάς, Καλογερής, Τζίδρας (75′ Λεοντόπουλος), Νταής, Παρασκευάς (90′ Τσιχλας), Καρώνης, Ναουμ (75′ Καφετζής), Νταλένγκα (90′ Παπαδάκης), Μπάκας, Καριατλής, Βότσιος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλιακούδης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Δενελάβας (54′ Γεωργαμλής), Ντούμπερετ, Γενίδογαν, Χαραλάμπου (73′ Τσάμογλου), Ρουμελιώτης Γκαγκώσης, Σιαλμάς, Χριστοδούλου (73′ Δεσποτόπουλος), Κεχρής.