Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Τάσος Παπαδόπουλος: “Είναι μοναδικό αυτό που καταφέραμε φέτος με τον Απόλλωνα Ποντίων”

Published

on

Σε πελάγη ευτυχίας είναι όλοι στον Απόλλωνα Ποντίων μετά και την μαθηματική κατάκτηση χθες του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΔΑ και τη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Στην ιστοσελίδα μας stoplekto.gr μίλησε για αυτή την επιτυχία ο Πρόεδρος της ομάδας Τάσος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: 

“Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που βιώνω από χθες. Είμαστε όλοι συγκινημένοι γιατί ήταν μοναδικό αυτό κάναμε σε αυτή την ομάδα. Φέτος κλείνουμε 40 χρόνια και είχαμε σαν στόχο η να φέρουμε στην Γκορυτσά ή το Κύπελλο ή το πρωτάθλημα. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μένει να δούμε αν θα κλείσει η χρονιά ονειρικά και με το Κύπελλο.
Για τα μπαράζ πάμε να ανέβουμε. Δεν θα βοβηθούμε. Ο στόχος μας να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική  και να μπορέσουμε μέσω του Απόλλωνα  να αναδείξουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο. Αυτό είναι το πλάνο μας για την επόμενη μέρα. Να στηρισχτούμε στα δικά μας παιδιά, όπως και φέτος, να συνεχίσουμε σαν οικογένεια και να βγάλουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που φιλοδοξούν να αγωνιστούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο, που ήταν κάθε Κυριακή στο πλευρό μας και ο καθένας ξεχωριστά συνέβαλε στη μεγάλη αυτή επιτυχία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους ποδοσφαιριστές, που το πετύχανε αυτό και στο προπονητικό τιμ. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Θοδωρή Καζάντζη, που από το καλοκαίρι στήσαμε μαζί την ομάδα και οι επιλογές που κάναμε ήταν απόλυτα στοχευμένες”.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: soccerlive.gr