Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τάσος Πρισιμιτζής: Το καλό κλίμα είναι το μυστικό μας

Published

on

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν φέτος οι Άγιοι Ανάργυροι..

Η ομάδα του Χρήστου Πιπίνη βρίσκεται αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας, παίζοντας παράλληλα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της πορείας αυτής είναι ο Τάσος Πρισιμιτζής. Ο πολυσύνθετος και έμπειρος φορ μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Τάσο καλημέρα. Η νίκη στην Ανθούπολη ήταν τόσο εύκολη όσο δείχνει το σκορ;

Καλημέρα σας. Με την Ανθούπολη παρόλο που το σκορ δείχνει εύκολη νίκη δεν ήταν. Δε πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε, δεν είχαμε ρυθμό, αλλά δείξαμε την ποιότητας μας σαν ομάδα κερδίζοντας ένα δύσκολο ματς.

Η ομάδα φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Πού οφείλεται αυτό?

Η ομάδα στηρίζεται στην ομαδικότητα. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα που είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας . Διοίκηση προπονητικό τιμ και παίχτες είναι μια γροθιά. Επίσης υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Έχουμε νέους παίχτες πολύ ταλαντούχους που σε αρμονία με 4-5 μεγάλους κάνουν ένα πολύ καλό σύνολο. Ο προπονητής μας είναι νέος και φιλόδοξος, και παίρνει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή. ενώ η ομάδα προσπαθεί να κυριαρχεί σε κάθε της παιχνίδι έχοντας τη μπάλα στα πόδια της.

Είναι η πρώτη σου σεζόν στους Αγίους Αναργύρους. Πώς βλέπεις τη δική σου παρουσία, και θεωρείς ότι έκανες σωστή επιλογή?

Προσωπικά ενώ ξεκίνησα καλά είχα ένα τραυματισμό και μια ίωση που με πήγε λίγο πίσω αλλά τώρα αρχίζω και βρίσκω ρυθμό. Θεωρώ πως έκανα τη καλύτερη επιλογή να ενσωματωθώ σε αυτή την ομάδα. Με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή και αυτό με βοηθάει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Μπροστά σας έχετε το μεγάλο ντέρμπι με το Χαλάνδρι. Πώς το βλέπεις?

Για το κυριακάτικο ματς σίγουρα είναι ένα παιχνίδι δύο πολύ καλών ομάδων που αρέσκονται να παίζουν με τη μπάλα στα πόδια. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα το θέλει πιο πολύ. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μένει μόνο να το αποδείξουμε άλλη μία Κυριακή. Ότι και να γίνει όμως, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα…

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου…

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σας και την προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου…