Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τάσσης: Φεύγω απογοητευμένος

Published

on

Ο τέως προπονητής του Αιγάλεω, Χρήστος Τάσσης, άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του λίγες ώρες μετά το διαζύγιο του με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στο site μας Stoplekto.gr: ”Ολοκληρώσαμε την συνεργασία μας με το Αιγάλεω, μια συνεργασία που ξεκίνησε από πέρυσι τον Μάρτιο στη Γ’Εθνική. Όλο αυτό το διάστημα έδωσα τα πάντα για τον σύλλογο, με καθημερινή δουλειά. Φεύγω απογοητευμένος από τον σύλλογο αλλά με καθαρή πάντα τη συνείδηση μου. Ομολογώ ότι η σημερινή απόφαση με αιφνιδίασε. Εύχομαι στο Αιγάλεω καλή συνέχεια και μακάρι να επιτύχει τους στόχους του γιατί πρόκειται για μια ομάδα με πολλές δυνατότητες. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τη πολλή καλή συνεργασία που είχαμε.”

Ο κύριος Τάσσης μίλησε και για τα επόμενα βήματα του: ”Φυσικά και θα αναζητήσω τον επόμενο σταθμό στη καριέρα μου. Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής για εμένα και ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με το χώρο. Μου αρέσει να βελτιώνομαι συνεχώς. Πρώτα ο Θεός θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply