Connect with us

stoplekto

Τέλος από ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα οι Δρούζας, Τριανταφυλλίδης

Published

on

Την λύση της συνεργασίας της με δυο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού. Με τον Βασίλη Δρούζα και τον Κυριάκο Τριανταφυλλίδη.

Για τον Δρούζα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας μετά από συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Δρούζα βρίσκεται στην θέση να ανακοινώσει την λήξη της άψογης συνεργασίας μετά από 2 χρόνια σπουδαίων ποδοσφαιρικών στιγμών μέσα σε φιλικό κλίμα. Ο Βασίλης Δρουζας προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας με την παρουσία του τόσο αγωνιστικά όσο και σαν χαρακτήρας αυτά τα 2 χρόνια και σε 32 συμμετοχές πέτυχε 11 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η λήξη της συνεργασίας έγινε μέσα σε φιλικό κ άψογο κλίμα και ευχόμαστε στον Βασίλη καλή συνέχεια και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα σημαντικά προσέφερε στην ομάδα μας. Βασίλη είσαι φίλος και κομμάτι της ομάδας…σε ευχαριστούμε.»

Η ανακοίνωση για τον Τριανταφυλλίδη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή μας Κυριάκο Τριανταφυλλίδη. Μετά από μια πολύ σημαντική σεζόν γεμάτη στιγμές έντονα ποδοσφαιρικές η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία για την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Τριανταφυλλίδη μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης όπως με όλους τους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμαι από καρδιάς Κυριάκο για όσα πολύτιμα προσέφερε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία πάνω απ’όλα και κάθε επιτυχία στην ζωή σου. Εισαι ένας φίλος κ ένα κομμάτι της ομάδας μας. Σε ευχαριστούμε!»