Connect with us

stoplekto

Τέλος από τη Ζωφριά ο χορηγός Δημ. Καμπόλης

Published

on

Τέλος εποχής στη Ζωφριά, καθώς δεν θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο ο βασικός χρηματοδότης του τα τελευταία χρόνια Δημήτρης Καμπόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του σωματείου:

“Ανακοινώνουμε  την λήξη της συνεργασίας με τον χορηγό  Δημήτρη Καμπόλη και τον ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη του στον σύλλογο τα τελευταία 2 χρόνια που μόνο καλές στιγμές εχουμε να θυμόμαστε.Μένουμε στην τελευταία κουβέντα ότι ποτέ δεν θα σταματήσει να βοηθάει την όμαδα.Του ευχόμαστε πάνω απο όλα υγεία και προσωπική επι

τυχία σε ότι και αν κάνει.Επίσης ανακοινώνουμε την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές , Γεγε Χρήστο, Τσέπερη Γιώργο, Ξενάκη Μανώλη, Μάκρα Λευτέρη, Ρεφενδάριο Θανάση, Πλατανιά Γιώργο, Μασμανίδη Χριστόφορο, Κολιάκη Παναγιώτη, Πουλικιδη Ανέστη, Καλέρη Χρήστο, Παπαδόπουλο Νίκο. Τους ευχαριστούμε για την αψογη συνεργασία τους και για τις στιγμές που μας χαρίσανε και τους ευχομαστε υγεία και  προσωπική επιτυχία στις καινούργιες τους ομάδες.
 Ο σχεδιασμός του συλλόγου προχωράει κανονικά για να τεθούν οι στόχοι της καινούργιας σαιζόν και θα γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που ειναι δίπλα στην ομαδα μας εδω στην Ζωφριά στο όμορφο χωριό μας και δανειζόμαστε τον τίτλο της ταινίας του Στρίντιαν Ντραγκόγιεβιτς (τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται)”.