Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Τέλος από τη Νέα Πέραμο ο Άρης Κακογιάννης

Published

on

Μετά και την ολοκλήρωση της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣΔΑ, παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Νέας Περάμου ο Άρης Κακογιάννης.

Χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα μας:

“Μια ακόμα αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της .Για προσωπικούς λόγους δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομαδα της Νέας Περαμου.
Θα ηθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο τον Κ.Ζουμπλιο Γιαννη ,έναν εξαιρετικό άνθρωπο ,που η αγάπη του για την ομαδα φάνηκε από τα πρώτα λόγια που μου είπε ,καθώς και όλο το συμβούλιο ,Ζουμπλιος Γ,Καραγιαννης Δ.Γραμματικός Γ.Ραμπακακης Α.Ρήγας Π.που δεν έλειψαν λεπτό απο το πλευρό μας και έκαναν τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου .Επίσης στον φροντιστή μας τον κ.Γαλανό όπου καθημερινά ήξερε να μας φτιάχνει την διάθεση .
Θα ηθελα να πω ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ στον άνθρωπο που με πίστεψε και με έφερε στην ομαδα τον γενικό αρχηγό Σπύρο Γραμματικό .
Ένας προπονητης για να εργαστεί σωστά χρειάζεται ενα καλό team κι εγώ φέτος στάθηκα πολύ τυχερός με τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου ,τον άμεσο συνεργάτη μου Γιαννη Λουκιδη ,τον προπονητή τερματοφυλακων Παναγιώτη Δημα και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Παναγιώτη Γεωργιάδη ένα εξαιρετικό παιδί που ναι ειναι το μυστικό της επιτυχίας ώστε η ομαδα να έχει αυτό το πρόσωπο στο γηπεδο.
Για το τέλος θα αφήσω τους ποδοσφαιριστές μου που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές .Πέρασα δίπλα τους μια καταπληκτική χρονια ,έβλεπα στα μάτια τους την διάθεση και το πάθος που είχαν για να δώσουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και άντεξαν όλες μου τις αναποδιές ,ακόμα και αυτοί που αποφάσισαν να φύγουν στις μεταγραφές .Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου λιοντάρια μου αξίζετε τα καλύτερα !!!!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!”.