Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τέλος από τον Αρη Βούλας ο Αλέξης Μπολοβίνος

Published

on

Την αποχώρηση του Αλέξη Μπολοβίνου από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανακοίνωσε ο Αρης Βούλας.

Αναλυτικά…

<< Η οικογένεια του Άρη Βούλας είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας, Αλέξη Μπολοβίνο.
Διατέλεσε ποδοσφαιριστής του Άρη Βούλας και όταν αποσύρθηκε το 2015 ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας. Πέντε ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, μέσω της οποίας η Ακαδημία μεγάλωσε πραγματικά και έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα.
Λόγω όμως των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του, αυτή η συνεργασία δυστυχώς δε μπορεί να συνεχιστεί. Κρατάμε όμως αυτά τα πέντε χρόνια, μιας και ήταν ένα μεγάλο μέρος αυτής της τεράστιας επιτυχίας και εικόνας που έχει σήμερα η Ακαδημία μας και λέμε ότι η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή.
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη και καλή επιτυχία σε ότι κάνει στο μέλλον. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν… >>