Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος από τους Αγίους Αναργύρους ο Δημήτρης Καλύκας

Published

on

Τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη έφεραν το τέλος της συνεργασίας του Δημήτρη Καλύκα με τους Αγίους Αναργύρους.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και μέσα σε απόλυτα φιλικό κλίμα αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Οπως έγινε γνωστό, στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη Λυκόβρυση όσο και πιθανότατα και στον αγώνα του Σαββάτου με το Καματερό την ομάδα θα κοουτσάρουν ο Δημήτρης Τσιαμπουρής με τον Παναγιώτη Κωτσοβό, και στη συνέχεια θα γίνει πολύ προσεκτικά η επιλογή του επόμενου προπονητή. Στη διοίκηση υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει καμία επαφή.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Βασίλης Δακτυλίδης μίλησε στο Plekto.gr για το θέμα και μας είπε τα εξής:

<< Δεν υπάρχει κανένα απολύτως παράπονο από τον Δημήτρη Καλύκα, και η σχέση μας παραμένει άριστη. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αλλά και ένας πραγματικά άριστος χαρακτήρας. Ομως την παρούσα στιγμή κάτι έπρεπε να γίνει έτσι ώστε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, και μαζί αποφασίσαμε πως καλύτερα για όλους θα είναι να λύσουμε τη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Καλύκα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει, και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.

Οσον αφορά τον επόμενο προπονητή, δεν πρόκειται να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις, και ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα θα αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα…>>