Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος εποχής για Αλέξανδρο Κινδιλίδη στην Αθηναΐδα

Published

on

Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες κενές εκλογές του συλλόγου έκανε γνωστή ο ηγέτης του συλλόγου Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

Η αποχώρηση του σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής για τον σύλλογο της Κυψέλης.

Ο εμβληματικός ηγέτης του συλλόγου, που επί των ημερών του η Αθηναΐδα γνώρισε μεγάλες στιγμές, έκανε την ακόλουθη δήλωση…

Φιλες και φιλοι της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ..
Καποια στιγμη ολοι οι κυκλοι κλεινουν.
Μετα απο επτα χρονια που υπηρετησα το μεγαλειο της Βασιλισσας της Κυψελης, απο τη θεση του Προεδρου, ελαβα την αποφαση να μην διεκδικησω τη θεση του Προεδρου στις ερχομενες εκλογες.
Θα ειμαι παντα διπλα στην ομαδα, καθοτι η Αθηναιδα ειναι ενα μεγαλο κομματι της ζωης μου.
Στα χρονια αυτα εζησα πολλες εντονες στιγμες που θα μου μεινουν αξεχαστες.
Στιγμες Χαρας, λυπης, νικης αλλα και ηττας.
Ξεχωριζω σιγουρα την τεραστια χαρα που δωσαμε στον φιλαθλο κοσμο της Κυψελης με τις δυο συνεχομενες κατακτησεις πρωταθληματων, οι οποιες μας ειχαν οδηγησει στην επιστροφη μας στην Α’ κατηγορια της Αθηνας.
Ομως εξισου σημαντικο θεωρω και το γεγονος της σταθεροποιησης της ομαδας ανανεσα στις παραδοσιακες δυναμεις του Αθηναικου ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου.
Υπηρχαν στιγμες που ματωσα για να επιτευχθουν οι στοχοι ,ομως οι χαρες ηταν τοσο μεγαλες που δεν μετανιωνω στιγμη για τα οσα εδωσα.
Ευχαριστω θερμα ολους τους ανθρωπους, προπονητες, παραγοντες, αθλητες και δημοσιογραφους για την συνεργασια μας ολα αυτα τα χρονια και θα πω ενα μεγαλο συγνωμη σε οσους πιθανα στεναχωρησα στην πορεια μου αυτη.
Μοναδικος μου σκοπος ηταν το καλο της Αθηναιδας.
Ενα ξεχωριστο ευχαριστω στους αντιπροεδρους μου κυριους Τατση και Φιλιππουπολιτη και στους κυριους Γιωργο Φιλο ,Νικο Μπαρμπαδημο και Αλεκο Σταθοπουλο καθως και σε ολα τα μελη του Δ.Σ.
Θερμες ευχαριστιες στον πιο στενο μου συνεργατη τα τελευταια 3 χρονια,Μιχαλη Σπανο ,που μαζι συζητουσαμε τα παντα για την καθημερινοτητα της ομαδας.
Για το τελος θα πω στον αδερφο μου ,Μανο Κινδιλιδη…
Μανο σε ευχαριστω για οσα ζησαμε μαζι και που ησουν το στηριγμα μου απο την πρωτη μερα.

Ευχομαι ολοψυχα ,Καλη επιτυχια στο νεο Δ.Σ που θα προκυψει στις επερχομενες εκλογες και ειδικοτερα στον ανθρωπο που θα παρει το χρησμα του Προεδρου.

Σας ευχαριστω ολους.
Με τιμη,
Αλεξανδρος Κινδιλιδης.