Connect with us

stoplekto

Τέλος εποχής στον Ηρακλή Ελευσίνας-παραιτήθηκε ο προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος

Published

on

Το κλίμα τον τελευταίο διάστημα στον Ηρακλή Ελευσίνας φαινόταν ότι δεν είναι καλό. Το σωματείο αν και δεν το έβγαζε προς τα έξω, είχε εσωτερικά θέματα, τα οποία άρχισαν σιγά σιγά να εκδηλώνονται. Νωρίτερα παραιτήθηκε ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Αξιώτης. Όμως υπήρξε και συνέχεια, καθώς ακολούθησε “βόμβα” μεγατόνων στο σωματείο.
Ο λόγος για τον προπονητή και ηγέτη αυτής της ομάδας, τον Μιχάλη Κατσάφαρο, ο οποίος σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση.
Ο έμπειρος προπονητής για προσωπικούς λόγους πήρε αυτή την απόφαση. Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας, με πολλές στιγμές τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα. Μαζί του ο Ηρακλής έφτασε για πρώτη φορά στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ το 2018 με τον Μανδραϊκό, ένας τίτλος ο οποίος τον έβαλε και για παρθενική φορά στον ιστορικό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου έπαιξε στην πρώτη φάση με τον ΟΦΙ Ιεράπετρας. Ακολούθησε ακόμα ένας τελικός, όπου τερμάτισε ως φιναλίστ το 2019 με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας δήλωσε: ” Θέλω να ευχαριστήσω από πλευράς μου τις διοικήσεις και τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια, του γυμναστές, φροντιστές, μα πάνω από όλους όμως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους και  τους είχα πάντα σαν παιδιά μου. Εύχομαι στους ανθρώπους του Ηρακλή, ο σύλλογος να βρει το δρόμο που του αξίζει”.