Connect with us

stoplekto

Τέλος εποχής στον ΠΑΟΚ Μάνδρας- Παραιτήθηκε ο προπονητής Μιχ. Κάσδαγλης

Published

on

Έπειτα από οκτώ χρόνια συνολικής προσφοράς, ο προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας. Ένας άνθρωπος που στην ουσία έχτισε το σημερινή μορφή του σωματείου από το μηδέν, καταφέρνωντας την τελευταία δεκαετία να την εδραιώσει για τα καλά στην Α’ Κατηγορία, με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, όπου ο σύλλογος έκανε πορεία πρωταθλητισμού ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά και τη σημερινή συνάντηση που είχε με τη διοίκηση ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και έγινε δεκτή

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας δήλωσε:

“Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Τάσο Δούκα, που από την αρχή της συνεργασία μας, μου έδωσε με κλειστά μάτια τη διαχείριση της ομάδας και φτάσαμε τον ΠΑΟΚ Μάνδρας σε ένα σημείο να κάνει πρωταθλητισμό.  Επίσης ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό Δήμο Στρέπη και φυσικά τους συνεργάτες μου Γιώργο Σωτήρχο και Θανάση Ρούτη. Τέλος, ευχαριστώ πολύ τους παίκτες που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία τα θεωρώ δικά μου παιδιά και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουν επιτυχίες στην καριέρα τους, γιατί το αξίζουν. Ειδικά τη φετινή χρονιά, που όλοι τους ήταν καταπληκτικοί”.