Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος η σεζόν στην Ελευθερούπολη

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Ελευθερούπολη…

Τέλος αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 για την Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης.

 

Άλλη μία ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται για τα τμήματα της Ακαδημίας της Αθλητικής Ένωσης Ελευθερούπολης.

Η Ακαδημία μας συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών και στο Soccerlink με πολλές επιτυχίες και στα αγωνιστικά και στα υπόλοιπα τμήματα.

Το Κ-18 έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες της Αθήνας στο πρωτάθλημα των ισχυρών της ΕΠΣΑ,χάνοντας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι την πρόκριση στους τέσσερις.

Το Κ-16 κατέλαβε την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό με 1-0 στο πρωτάθλημα των λιγότερο ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Το Κ-14 κατέλαβε την έκτη θέση στο πρωτάθλημα των πολύ ισχυρών της ΕΠΣΑ έχοντας δεχθεί μόνο τέσσερις ήττες.

Το Κ-12 συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ έχοντας όλη την χρονιά τρεις ήττες και πολλούς αθλητές να βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” ομάδων ΠΑΕ.

Ήταν μία όμορφη περίοδος με σταθερά βήματα ανάπτυξης και εξέλιξης τόσο στο αθλητικό αλλά και σε θέματα οργάνωσης.

Σημαντικό για το σύλλογο μας είναι επίσης το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια κρατάμε την ίδια στάση έχοντας το δικό μας κώδικα συμπεριφοράς σε προπονήσεις και παιχνίδια.

Η συνεργασία μας με τους αθλητές μας και ειδικά με τους γονείς ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετική αφού πλέον αναγνωρίζουν όλοι το ρόλο μας και πως προσεγγίζουμε το παιδικό ποδόσφαιρο.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και φέτος και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και πολλές πολλές ώρες χαράς και ξεκούρασης !!

 

Τέλος Αυγούστου θα αναρτηθεί το πρόγραμμα προπονήσεων για την νέα χρονιά καθώς πληροφορίες για την προοδευτική έναρξη των τμημάτων.

 

Ακολουθεί με την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου, το απογευματινό camp μεταβατικής περιόδου που ανοίγει τις πυλες του για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν στιγμή το ποδόσφαιρο και αναζητούν την εξέλιξη!

 

Καλό Καλοκαίρι.