Connect with us

4ος Όμιλος

Τέλος ο Αλεξίου από τον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι ο Ηρακλής Αλεξίου δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τη νέα σεζόν στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Το ‘διαζύγιο’ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση επήλθε σε άριστο κλίμα και πλέον ο ποδοσφαιριστής μπορεί να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του.
Ο Αλεξίου αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Α.Ε. Ηρακλείου κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αστέρα Μαγούλας, Ηράκλειο και Προοδευτική και ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την απο  κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Αλεξίου. Ο έμπειρος μέσος αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.
Παρ’ όλα αυτά συνάντηση που έγινε, αποφασίστηκε να επέλθει το διαζύγιο με τις δυο πλευρές να χωρίζουν σε άριστο κλίμα.
Η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τον Ηρακλή Αλεξίου για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο.