Connect with us

stoplekto

Τέλος ο Γιαννούλης – Ανέλαβε ο Βουτσινάς την Χαλκηδόνα

Published

on

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Χαλκηδόνας . Η συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννούλη λύθηκε φιλικά . Ο ικανός προπονητής  θεώρησε ότι έπρεπε να αποχωρήσει μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα ,ώστε να αλλάξει κάτι στην ομάδα .

Με δήλωση που έκανε τόνισε:

« Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε , τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Ζαρκαδούλα , τον κ. Βύρωνα Δίκη που ήταν δίπλα μας ακόμα και στις προπονήσεις , καθώς επίσης και όλο το Δ.Σ. της ομάδας . Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στη συνέχεια.»

Από την πλευρά του το Δ.Σ. της Χαλκηδόνας με ανακοίνωση της τον ευχαριστεί για το ήθος και την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

*Αμέσως μετά η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και ήλθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Βουτσινά που ήδη από χθες έπιασε δουλειά .

Στις πρώτες του δηλώσεις ο καταξιωμένο τεχνικός τεχνικός τόνισε:

« Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για

« Η Χαλκηδόνα πιστεύω ότι είναι κόσμημα για τον Πειραιά σε θέματα λειτουργικότητας και οργάνωσης . Πρώτο μας μέλημα φυσικά είναι να σώσουμε την ομάδα . Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στην ομάδα τις βάσεις πρωταθλητισμού. Υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι, αλλά και έμπειροι ποδοσφαιριστές και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας .»