Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Γκόφας από το Χολαργό

Published

on

Εξέλιξη που λίγοι περίμεναν συνέβη στο Χολαργό αφού ο Μίλτος Γκόφας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του συλλογου. Ο προπονητής που κατάφερε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην συνεχίσει στην ομάδα ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε τους τελευταίους μήνες.

Ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι το ρόστερ ήταν μικρό σε αριθμό κάνοντας λόγο για υπερπροσπάθεια που έγινε από την ομάδα του.

Η τοποθέτηση του

«Αποχωρώ για προσωπικούς λόγους. Κάναμε μια υπερπροσπάθεια τη φετινή χρονιά. Εδώ και πολλούς μήνες έχουμε ένα ρόστερ που δεν ξεπερνάει τα 13 άτομα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την προσπάθεια τους και τους συνεργάτες μου. Θεωρώ ότι όσοι είναι κοντά στην ομάδα και ξέρουν τον τρόπο που λειτουργούσαμε όλους αυτούς τους μήνες, γνωρίζουν πόσο μεγάλη επιτυχία είναι η ομάδα να βρίσκεται 2η και με διαφορά από τους τρίτους. Από εκεί και πέρα είχαμε αντίπαλο τον Φωστήρα που λόγω ρόστερ, ονόματος και δυναμικής ήταν απίθανο να τον χτυπήσουμε. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους συνεργάτες μου. Αυτή τη στιγμή επειδή το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».